Swipe to the left

Защо качествените офис столове са по–добри?

By Kalin Petrov 4 years ago 35 Views No comments

Офис оборудването се превърна в неделима част от имиджа на бизнеса през последните години. Всеки собственик на фирма с офис желае да създаде за гостите си максимално уютна, приветлива и удобна обстановка. Това на първо място, може да се постигне с офисното обзавеждане и на второ, с интериора в работните зали и приемни. Спокойно можем да кажем, че визията на офиса е голямата «визитна картичка» на всеки бизнес.

качествени столове 1

За съжаление обаче много български бизнесмени мислят само за гостите си и за представянето в техните очи. Влизайки в работните пространства, където служителите работят седнали по 9 -10 часа, положението е съвсем друго. Стари или изкорубени от времето и ползването бюра, неудобни и непрактични столове с минусов коефициент на ергономия,  интериор, който не носи вдъхновение, и още ред други подробности.

качествени столове 2

А само колко малко е нужно. Трябва да изберете съвременни и добре изглеждащи бюра или компютърни маси в комплект с шкаф или с офис етажерка. За счетоводителя и деловодството може би ще трябва сейф или метален шкаф.

При избора на офис столове  можете  да подходите по два различни начина. Да закупите стол, който е съобразен с изискванията на всеки отделен служител и най-вече с неговата стойка, височина и тегло. Това обаче може да е свързано с прекалено много търсене и да загуби много ценно делово време, което би могло да бъде оползотворено по друг начин.

Другият вариант е да изберете офис стол, който има максимално много настройки на седалката, облегалката, подлакътниците и т.н. Ако се спрете на такъв модел стол, всеки ваш служител ще може да го настройва спрямо собствените си нужди и да му бъде максимално комфортен. Определено може да се каже, че  ергономичният офис стол не е разход, той е вид инвестиция в продуктивност и здраве.

За съжаление, не всички работодатели разсъждават така и при възможност купуват най-евтиното, без дори да се замислят какво могат да причинят на своите служители. Само малка част от възможните поражения за здравето са болките в гърба и ръцете, разширените вени. Пренебрегването на много симптоми би могло да доведе и до още по–големи проблеми. Именно затова собствениците на сериозен бизнес, които мислят за здравето на служителите си, трябва да им осигурят удобни ергономични офис столове.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"