Swipe to the left

Изберете правилния бар стол за Вашия нощен клуб

5 октомври 2015 г. 1925 прегледa

 

Баровете и бар столовете определено вървят заедно. От класически дървени бар столове, гарнирани с червени възглавници, до метални и алуминиеви бар столове, предназначени за закусвалня. Видът стол, който трябва да изберете, не само трябва да съответства на естетиката и стила на вашия бар или на декора на нощния ви клуб, но и да бъде безопасен, практичен и най-вече удобен за клиентите ви. Разнебитени столове или такива, чиято височина не отговаря на височината на бара, като нищо могат да пратят клиентите да харчат парите си в друго заведение. Съществуват няколко основни фактора, които трябва да се имат предвид при покупка на бар стол. 

Стилът на бар столовете задължително трябва да отговаря на стила на бара или нощното заведение. Ако е пъб или кръчма, най-добрият избор би бил тъмни бар столове от махагон или подобен материал. Ако е закусвалня или денонощно заведение за бързо хранене, може би най-добрият избор ще са бар столове от алуминий или неръждаема стомана. Бар столове с кожена дамаска са може би най-добрият избор за нощен клуб или дискотека. Кожата придава престиж и тежест на помещението и създава подходяща атмосфера за разпускане и употреба на квалитетни алкохолни напитки. От вида на  бар столовете до голяма степен зависи дали един нощен клуб ще изглежда достатъчно шикозен.

Безопастността е друг важен фактор. В заведение, през което минават стотици и хиляди хора, каквито са баровете и нощните клубове здравината на бар столовете е от сериозно значение. Нормално за подобни заведения и столовете се износват в пъти по-бързо от други места и е изключително важно да не допускате в бара ви да има разнебитени бар столове, които са предпоставка за инциденти. Ако клиентелата на заведението ви има навика да прекалява с алкохола, не е лошо да си купите бар столове с подлакътници, за да могат клиентите да избегнат ситуация, в която да се пребият.

 

 Непреодолим фактор, разбира се, е цената. Както и във всеки друг аспект на бизнеса, тя няма как да не бъде взета под внимание. Със сигурност бар столовете от неръждаем метал, хром и други подобни материали са по–скъп вариант от обикновените дървени бар столове. В дългосрочен план металните бар столове обаче със сигурност ще издържат по-дълго от дървените и така в това отношение като че ли нещата са изравнени.

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"