Swipe to the left

Инфрачервени лъчи – терапевтичен ефект на ново поколение ергономични офис столове

Инфрачервени лъчи – терапевтичен ефект на ново поколение ергономични офис столове
11 февруари 2020 г. 1052 прегледa

Представете си, че освен стол, съобразен изцяло с нуждите на тялото, получавате и уникално допълнение – затопляне с инфрачервени лъчи? Тази иновация е в същността на модела IMedic от немския лидер на пазара Wagner.

Как инфраред лъчението се отразява благоприятно на организма ни?

Tози модел може да бъде определен като истинско бижу с триизмерната, високоефективна седалка Dondola, в чиято сърцевина се крие най-модерното поколение инфрачервени излъчватели в света. В сътрудничество с патентована инфраред система от Physiotherm е създаден уникален продукт, който обединява темите за дизайн и благосъстояние.

Благодарение на инфрачервените лъчи, човешката кожа усеща силно изразен топлинен ефект, затова се наричат още и топлинни лъчи. При проникване в тялото, инфрачервените лъчи загряват мускули и тъкани в дълбочина от 4 mm и така помагат за стабилизиране на кръвообращението, при болки в областта на гърба и мускулите.

Адаптивна и регулираща се спрямо всяка форма на гърба, инфраред системата на стола се активира чрез сензори за гарантирана енергийна ефективност и ниски разходи. Моделът е снабден с две степени на загряване – за централна повърхност на гърба и за цялостното му загряване.

Какво да знаем още за IMediс?

Моделът IMediс, който се предлага в 3 варианта, съчетава контрол на пружинното налягане и заключване на седалката от дишаща материя. Седалката се регулира както в дълбочина, така и на височина, а подлакътниците се движат по хоризонтала. „Черешката на тортата“ е 3D технология за позициониране на седалката във всички посоки на пространството, така че да се адаптира напълно към нуждите ви.

Столът ще бъде представен на предстоящото изложение „Светът на мебелите 2020“ на 18.03.2020.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"