Swipe to the left

Изкуството на кетъринга

6 юли 2018 г. 1001 прегледa

 

Кетъринг услугите набират все по-голяма популярност у нас, като изборът на мебели става все по-усъвършенстван. Това не е просто доставяне на храна. Понятието е заимствано от английски език и е със значение „полагане на грижи“, „обслужване“. Кетърингът е цялостно организиране и подготвяне на коктейла, тържеството или конференцията. Затова изборът на мебели трябва да бъде добре обмислен и съобразен с нуждите и удобството на гостите. Това гарантира добро изкарване.

Има няколко показателя, които отличават мебелите за кетъринг от всички останали. Материалите, от които са изработени, са едновременно здрави, но и леки, за да са лесни за пренасяне. Препоръчително е дизайнът на обзавеждането да бъде семпъл и изчистен, за да се адаптира лесно към тематиката на събитието и обкръжаващата среда. Масата и столовете например, трябва да са функционални. Препоръчва се да имат сгъваем механизъм, за да бъдат лесно съхранявани и преносими.

Атмосферните условия също са от значение. Кетъринг обзавеждането трябва да е подходящо за употреба, както на закрито, така и на открито. Това зависи главно от материалите, от които мебелите са изработени. Убедете се, че те са устойчиви на влага и разполагат с UV защита от силните слънчеви лъчи. Полиуретанът се слави с високата си химическа и механична устойчивост, както и с издръжливостта си на висока и ниска температура. Най-често плотовете на масите и седалките на столовете за кетъринг са изработени от него, което ги прави леки и същевременно здрави.

Екипът на ChairPro предлага практична маса с полиуретанов плот в кръгла форма. Плотът е инсталиран върху стабилна метална конструкция, който разполага с удобен механизъм за сгъване. Благодарение на формата на масата за кетъринг, малка украса може да бъде ефектно разположена в центъра, а около нея да са организирани блюдата. Има клиенти, които предпочитат правите ъгли. И за това сме се погрижили. В онлайн каталога ни можете да откриете кетъринг маси с квадратна или правоъгълна форма, които също разполагат с удобен сгъваем механизъм.

Кръгла маса за кетъринг - Ø 128 см:

 

 

Сгъваема кетъринг маса 87 x 87 см:

 

Маса за кетъринг със сгъваем плот - 244 x 76 см:

 

 

Височината на масата за кетъринг е съобразена с храната и съдовете, които ще бъдат поставяни върху нея. Препоръчваме висока сгъваема кръгла маса за чаши с вино или шампанско. Тя е типично бар съоръжение, съобразено главно с наличието на напитки и дребни хапки. Високата метална основа е в отличен естетичен тандем с издължените столчета на чашите. За да постигнете завършена визия, можете да я комбинирате със специална покривка от еластан. Предназначена е за бар кетъринг маса, използвана за коктейли и други мероприятия с правостоящи. Материята ѝ е издръжлива и еластична в бял или черен цвят, покрива височината на цялата маса и се подпъхва под краката ѝ, за по-елегантен вид.

Сгъваема кръгла маса за кетъринг - Ø 81 см:

 

 

Покривка от еластан за кетъринг маса:

 

Столовете за кетъринг трябва да притежават сходни характеристики с тези на масите, що се отнася до материалите, от които са изработени. Хубаво е да са удобни за сядане и лесно преносими, както и съобразени с повода. За по-изискани събития препоръчваме кетъринг стол, изработен в класически ретро стил, наличен в бял и златист цвят. Солидната изработка от метал и изящната линия, му придават елегантен вид, дори и без употребата на покривало. Ако се стремите към по-завършена визия, предлагаме и практична калъфка за кетъринг стол. Лек, компактен и лесен за употреба и съхранение, е и сгъваемият кетъринг стол БОБ, който разполага с пластмасова седалка и облегалка. Дръжката на облегалката е под формата на отвор, а целта й е лесното пренасяне.

Метален кетъринг стол:

  

Чудесно допълнение към кетъринг обзавеждането са шатрите. Те също трябва да са лесно сглобявани и разглобявани. Изключително иновативни и практични са допълнително инсталираните LED светлини върху металните рамки на шатрите и чадърите. Благодарение на тях гостите на събитието ще имат видимост дори и през нощта. Комарниците също са практично допълнение. Те ще ограничат достъпа на насекоми до храната през по-топлите месеци, като по този начин посетителите ще могат да се насладят на вкусните блюда и разговорите, без да бъдат обезпокоявани. 

Градинската шатра 5520 L/B е снабдена със соларна батерия и осветление, разположено в ламелите на купола. Оборудването ѝ включва плътни завеси, които предпазват от хладните летни течения и мрежа против насекоми. Куполът на шатрата е с отвор за свободна циркулация на въздуха.

Големият чадър PROMO с квадратен купол с размери 3,50 х 3,50 м, в модерен цвят антрацит, е изключително подходящ както за домашната градина, така и за професионална употреба, когато е необходимо засенчване на големи площи. Квадратната форма на купола позволява няколко чадъра да се поставят плътно един до друг и така да осигуряват обща непрекъсната сянка.

Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"