Swipe to the left

Градински приключения…

By ChairPro Bulgaria 10 months ago 58 Views No comments

Градински приключения…

Едно от предпочитаните места за почивка и отмора през топлите месеци е градината. За да се насладим на комфорта, срещите с приятели и летните партита, трябва правилно да подберем обзавеждането и декорацията за нея. Хубаво е да има връзка между вътрешния интериор и този в двора. За целта се фокусирайте върху акцентите, на които ще заложите. Растенията, мебелировката и декоративните елементи могат да бъдат както по-семпли, така и модерни, футуристични и дори авангардни, ако желаете да привлечете вниманието.

Според философията на Фън Шуи, в градината също трябва да присъства определена хармонична подредба. Съветва се например избягването на острите ръбове, защото носят проблеми и негативна енергия. Подборът на материали, от които са изработени градинските мебели, трябва да бъде разнообразен. Не бива да преобладава само един. Съчетайте удобни и модерни кресла от ратан с маса от стъклен плот и метална основа. Комбинацията между дърво и камък също се счита за добър избор. Освен растенията в градината, трябва да присъства и важен природен елемент – водата. Можете да изградите малка каскада, декорирана с живи растения, по която да се спуска вода или малко изкуствено езеро с водни лилии.

Хубаво да съобразите разположението на мебелите така, че да не възпрепятстват свободното движение. Обособяването на отделни кътове също допринася за привлекателния вид на двора, като между тях могат да се направят свързващи пътечки, аранжирани с растения.

Класическите елементи, които задължително трябва да присъстват, са пейките, масите, столовете, чадърите и люлките. ChairPro предлага богато разнообразие от градински мебели, изработени от различни материали с високо качество, благодарение на което ще можете да се наслаждавате дълго на комфорта.

Поли-дърво и метал:

Поли-дървесината (POLYWOOD®) е устойчив и здрав материал с висока плътност и качество, заместващ естественото дърво. Основната му съставна част е материалът (HDPE) - полиетилен с висока плътност, който се добива от рециклиране на бутилки за мляко, вода, препарати за почистване и други пластмасови отпадъчни артикули. В процеса на изработка на поли-дървесината, към полиетилена се добавя устойчива на ултравиолетови лъчи пигментация, както и други вещества, като крайния резултат е материал, който има вид на естествено дърво.

Градинският комплект NATURAL се състои от сгъваема маса и два сгъваеми стола, изработени от метални, прахово боядисани в черно рамки. Плотът на масата и контактните повърхности на столовете, са от поли-дърво (Polywood) в натурален цвят.

 

Метални мебели:

Градинският комплект Mystic е вдъхновен от Готиката и олицетворява мистерията и фантазията, характерни за нея. Кованото желязо се съчетава успешно с камъни и дърво. Комплектът е стилен завършек за градината или терасата, особено, ако се подчертава и от други метални орнаменти.
Столовете може да се декорират с възглавници за повече комфорт.

 

 

Изкуствен ратан:

Предимства при градинските мебели от изкуствен ратан са тяхната лекота и издръжливост. Те са лесни за пренареждане и леки при пренасяне, стилни и удобни, изключително устойчиви на външните атмосферни условия.

 

Градински комплект Barcelona

 

Да не забравяме чадъра:

Предимството на чадърите е страничната стойка, благодарение на която се адаптират по-лесно към околното пространство, в сравнение с традиционните чадъри. Сянката трябва да бъде плътна и равномерна, а материята, от която е изработен сенникът – качествена и трайна. Препоръчително е полиестерът да е с висок UV фактор на защита, голяма плътност и водоотблъскващи свойства.

Чадърът MONACO с квадратен купол и странична стойка в модерен цвят гранит, е предназначен за хора с изискан вкус и претенции към качеството и практичността. Благодарение на големия размер на неговия купол – 3х3 м, той е идеално решение за засенчване на обширна площ в градината. 

Положението на сянката може да се контролира чрез опцията за въртене на 360 градуса около оста на чадъра (чрез педал) и настройките за височина и наклон на купола (чрез интегрираната в удобна ръкохватка). 

 

Няма как без люлка:

Градинските люлки могат да бъдат с различни десени и функционалност. Привличат голямо внимание, когато са поставени в открития двор на заведение. Различни по вид, те могат да бъдат  тип стол, подходящи за един човек или стандартните градински люлки, в свежи цветове за лятото. Ако искате да постигнете по-бохемска градинска визия, горещо препоръчваме хамаците!

Градинска люлка LISSABON, шикозно решение за градината или заведението на открито:

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"