Swipe to the left

Готини и ергономични идеи за деца

By Silvia Sotirova 4 years ago 260 Views No comments

Снимка: ChairPro.bg

Снимка: ChairPro.bg

Ученическите бюра и столове са важен елемент от дизайна на удобните, функционални и модерни детски стаи. Важно е да се обърне внимание на желанията на децата, но също така да се имат предвид професионалните мнения и ергономични тенденции. В днешно време децата прекарват много време пред компютъра и детската стая не е това, което беше в миналото. В днешно време детската стая на практика е малък детски офис. До голяма степен общуването чрез модерните технологии изгражда личността на днешните деца и влияе на развитието на личността им.

 

Обзаведената с бюро и стол с ергономичен дизайн прави детската стая ефктивна и здравословна. Много важно за ученическите бюра и столове е контролирането на височината. Производителите създават все по – модерни творчески и ергономичен дизайн, за да се избегнат вредните последствия от дълго седене при учениците. Съчетаването на ергономични мебели с приятни цветове прави ученическата стая много по-удобна, лишава я от сивотата, която притежават офисите например. 

 Снимка: Chairpro.bg

Регулируем стол добавя повече комфорт на ергономичния дизайн в детската стая. Краката на детето трябва да образуват прав ъгъл за правилното седнало положение. Хубавите  студентски бюра позволяват да добавите ергономични столове с подлакътници, които спомагат за поддържане на правото седнало положение. Подлакътници трябва да са на нивото на бюрото, за да позволят гръбначния стълб на децата да е в удобна позиция.

Снимка: Chairpro.bg

Естествените материали и високото качество са друг важен фактор. Най-добрите ергономични мебели за стаята на вашето дете са направени от екологично чисти продукти, направени от безопасни, естествени и съвременни материали. Нискокачествените пластмасови мателиали и твърде ярките цветове със сигурност трябва да се избягват. Ученическата стая трябва да е аранжирана така, че да поддържа детето здраво и енергично и да създава усещане за уют и щастие.

  

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"