Swipe to the left

Ергономичният офис стол Freedom – “дядото” на ергономичната революция

12 октомври 2015 г. 549 прегледa

Описан от „Ню Йорк Таймс“ като „златен стандарт в седенето“, столът Freedom предефинира концепцията за традиционните работни офис столове. Дизайнерът Niels Diffrient има за цел да се изработи един офис стол, който автоматично се адаптира към потребителя, което му позволява да се движи свободно. Намереният уникален подход отстранява проблемите, съществуващи при други столове. В резултат той разработва механизъм за облягане, който перфектно се нагажда към потребителя, окончателно преоткрива модерната мебел, чиято задача е да бъде наистина проста, функционална и красива.

 

С иновативен метод за  облягане с постоянна подкрепа и завъртане на облегалката, която автоматично се приспособява към нуждите на гръбначния стълб, столът Freedom е изключително удобен и подпомага движението през целия ден. С изискани и изваяни възглавнички, които имитират естествените контури на тялото и точковите товари, иновативният стол стопява напрежението за осигуряване на максимален комфорт. Както всички модерни ергономични столове, столът Freedom е проектиран да изглежда и функционира чудесно след години постоянна експлоатация.

 

Снимка: Chairpro.bg

Столът Freedom представлява революция в дизайна. Той променя изцяло концепцията за скъпите ергономични офис столове, като ги превръща в напълно достъпни продукти за всеки офис. През 2004 г. Diffrient и Humanscale създават Liberty - по-лека версия на стола  на още по-ниска цена. През 2007 г. списание „Форбс“ помества иновативния стол на страниците си и нарича Freedom “дядото на ергономичната революция”. Той е обявен за едно от десетте най-велики постижения в областта на индустриалния дизайн.

  

Снимка: Chairpro.bg 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"