Swipe to the left

Дизайнерска линия ергономични фотьойли ХЕЛИУМ

By Silvia Silvia 6 years ago 421 Views No comments

Дизайнерска линия ергономични фотьойли ХЕЛИУМ в ChairPro

ChairPro добави към асортимента си дизайнерската линия ергономични фотьойли ХЕЛИУМ, проектирани от архитектурно студио CREATON и произведени в България.

Уникално изглеждащи и с изключителни ергономични характеристики, фотьойлите ХЕЛИУМ са създадени за да Ви доставят естетическа наслада в съчетание с максимален комфорт.

Овалната им форма и разнообразните материи и цветове, в които се предлагат, ги правят подходящи не само за интериора на жилището Ви, но и за офиси, заведения и открити пространства.

Зад изчистения дизайн се крие комплексен инженеринг. Всеки детайл е внимателно обмислен. Ултра-леката им конструкция ги прави изключително удобни за преместване и транспортиране, както и много подходящи за деца, защото нямат остри ръбове и твърди конструктивни елементи.

Висококачествените материали и еднородната повърхност осигуряват лесно почистване и безпроблемна поддръжка.

Благодарение на своята уникална 7-камерна вътрешна конструкция, която разпределя равномерно тежестта на тялото върху повърхността на фотьойла, той следва извивките на тялото Ви и се нагажда спрямо начина на седене. Системата EASY LEANBACK позволява лесно безстепенно регулиране на ъгъла между седалката и облегалката - Вашият фотьойл се превръща в шезлонг, само за миг, просто като се излегнете върху него. Облегалката е със специална опора за кръста, странични стабилизатори и улей, благоприятстващ кръвообращението около гръбнака.

Ергономичните фотьойли HELIUM се предлагат в различни видове дамаски и луксозна еко кожа, в голямо разнообразие от разцветки. За пълната колекция фотьойли, моля кликнете тук

Само в периода: 22 октомври - 21 ноември имате шанс да спечелите 1 ергономичен фотьойл ХЕЛИУМ и 3 ваучера за 15% отстъпка, като се включите във Facebook играта ни.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"