Swipe to the left

Ergohuman – невероятен комфорт и стил

21 юли 2015 г. 311 прегледa

Комфорт и ергономия

Ергономичният офис стол Ergohuman е проектиран така, че да пасне на тялото Ви като втора кожа. Той е абсолютният фаворит сред хора с болки в гърба или травми на гръбначния стълб. Създаден е специално за всички, които прекарват повече от 8 часа на ден в седнало положение.

 

Характеристики

От гледна точка на характеристиките си Ergohuman е безспорен лидер. Гамата от настройки за персонализиране, които този стол предлага, няма аналог в сравнение с други модели от същия ценови клас.

Някои от тях включват:

  • Регулиране на височината и дълбочината на подлакътниците, както и възможността им да се завъртят навътре и навън. Това осигурява подкрепа на предмишниците Ви, когато имат нужда от такава.
  • Регулиране на ъгъла на облегалката за глава, както и регулирането й нагоре и надолу, за да пасне на индивидуалните Ви нужди, особено ако сте се облегнали назад в полулегнало положение.
  • Уникална регулируема лумбална опора за кръста (долната част на гърба).
  • Регулиране на ъгъла между облегалка и седалка със заключващ Tilt механизъм за максимален комфорт по време на седене в няколко различни пози - от седнало до полулегнало положение.
  • Регулиране на височината на облегалката, както и на опората за кръста (долната част на гърба)
  • Регулиране на височината и дълбочината на седалката
  • Контрол на напрежението за комфортно накланяне назад и изправяне напред (нито твърде бързо, нито твърде бавно), когато желаете да сте в полулегнало положение, а след това да се изправите.

 

Дизайн и издръжливост 

За някои Ergohuman може да не е най-красивият стол на пазара, но със сигурност е един от най-издръжливите. Той е стабилен, здрав и много добре изработен, а неговата дишаща материя - меш предотвратява изпотяването, което често се наблюдава при по-дълго седене на стандартен офис стол през летните месеци. Много от собствениците, които попитахме, отбелязват, че не наблюдават никакви признаци на износване дори след година интензивна употреба.

При наличие на преголям избор от офис столове, Ergohuman заема челни позиции. Благодарение на всичките си настройки за персонализиране ергономичният офис стол Ergohuman ще пасне дори и на най-изтънчения вкус. Изработен до съвършенство, когато става въпрос за комфорт, Ergohuman предлага изключителна подкрепа на гърба, врата и кръста, както и спомага за правилната поза на тялото дори и при тези от Вас, които прекарват целия си ден в седнало положение.

Ергономичният директорски стол Ergohuman се предлага с 3 години гаранция и се доставя безплатно до всяка точка на България.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"