Swipe to the left

​ЕЛЕМЕНТИТЕ, без които ДОБРИЯТ хоум офис не може

​ЕЛЕМЕНТИТЕ, без които ДОБРИЯТ хоум офис не може
2 септември 2020 г. 1070 прегледa

Макар и въведен по-скоро като екстремна мярка в контекста на пандемията от COVID-19, месеци по-късно хоум офисът вече е устойчива тенденция. Големи световни компании я разпознават като най-работещата мярка – освен че не изисква голям ресурс, тя осигурява и пълния комфорт на дома. А статистиките сочат, че в България тази мярка е обхванала поне ⅓ от работещите. Утвърдени фирми осигуряват и допълнителни средства за обезпечаване на ползотворния работен ден. Ето и 5-те задължителни елемента

Стол, който следва естествените извивки

Водещият критерий, който да следвате при избора на офис мебел e мускулите и ставите да не се уморяват, материалът да е комфортен, но в същото време издръжлив. Всичко това се съчетава в ергономичен стол ErgoPro. Най-специалното за него е S-образната автоматична, масажираща лумбална опора. Тя помага за правилната поддръжка на прешленитраните и кръста на седящия като това е гаранция за избягване на негативните ефекти от продължително седене. Опциите за регулиране на седалката в дълбочина и наклона на височината, осигуряват “активно седене”, което спомага за циркулацията, пълния комфорт и продуктивност. Абсолютнo достижениe в ергономията e стола ChairPro 1000 H, с 3D подлакътник с височинно и дълбочинно регулиране и височинно регулируема лумбална опора - предназначен за истинските ценители на удобството.

Регулируемо бюро, с което не се заседявате

След редица научни опити е доказано, че продължителното седене е причина за различни професионални травми, които се срещат при шофьори например. Именно затова, дори да работим на бюро, особено от вкъщи, трябва да се изправяме възможно най-често. Най-модерният и работещ вариант е височинно-регулируемо бюро. То позволява да работите в разнообразни пози, изправени, наведени напред, което предотвратява отпускане на мускулите и дава голям набор от избор на плотове - както на цветове, така и на материали. Освен целия комфорт, които предлагат, бюрата Еrgo Desk Pro разполагат и с два повдигащи електрически мотора и дори напомнят кога трябва да смените позицията си чрез вградена аларма. От друга страна детските бюра от този вид “растат”, заедно с ученика като същевременно предпазват от изкривявания.

Добрите аксесоари като задължителен елемент

Освен за гърба и кръста при обзавеждането на нашия хоум офис, трябва да помислим и за умората в крайниците. То е резултат от продължително седене е резултат от притискане на сетивните нерви. Това притискане нарушава притока на кръв към тази зона и причинява неприятното усещане. Много добър вариант за предотвратяването му е антистрес подложка за крака. Незаобиколим аксесоар за перфектния хоум офис е и добрата светлина. Тя трябва да бъде така поставена, че да не създава неприятна сянка или отблясъци и да не уморява очите. Добър вариант е подходяща LED лампа, която да заглушава светлината в три цвята - синя, жълта и бяла. Освен това е изключително елегантна с вградено зарядно и светлина и 800 лумена яркост.
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"