Swipe to the left

Еко философия в интериора

Еко философия в интериора
19 юли 2019 г. 1451 прегледa

Повечето съвременни компании за производство на офис мебели мислят за бъдещето. Или – следят как нито един момент от производството им да не остави отпечатък върху еко равновесието.

Okamura Corporation:

Тази компания работи със световно признати дизайнери на мебели, които имат ясен план с какво да допринесат към еко иновациите. Тяхната основна философия гласи: „Икономисвай, използвай отново и рециклирай!“. Още на база дизайн на мебелите, потенциалното влияние върху околната среда се свежда до минимум.

ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ CONTESSA II – ЧЕРЕН, ДАМАСКА + МЕШ например, е част от програмата на Okamura за общественото здраве и чистия въздух. Материалите са рециклируеми, а в производството се използват суровини и бои, които не излъчват агресивни химични съединения.

Leyform

Leyform е една от най-добре развитите компании с дългосрочен план за опазване и щадене на околната среда. Техните столове са изцяло изградени с мисъл за природата - от самия дизайн до изпълнението.

Пример за това е ОФИС СТОЛ ZEUS - абсолютно всяка част от този висококачествен стол е био разградима - дамаската, полиуретановата пяна и дори алуминият. Задната част на облегалката е рециклирана и рециклируема.

Wagner

От 2009 година от Wagner започват сериозна борба с разхищението на материал и достигат страхотен екологически прогрес. Оттогава използват лепила само на водна основа, електричеството във фабриката е от био енергия и от няколко години насам в производството си овладяват отрицателните емисии на СО2 в природата.

Dauphin Human Design Group

Тази компания е абсолютен шампион както по отношение на иновативния дизайн, така и по отношение на подготовката, изработването и цялостното еко менажиране.

Офис столът DAT-O е перфектният представител от семейството си - повече от 50% от него са рециклируеми. Дамаската и пълнежът са с възможност за подмяна, за да се удължи животът на стола. Дори опаковката, в която се доставя този продукт, може да бъде използвана отново.

HAG

Днес HAG използват всякакви видове рециклируема пластмаса в процеса на изработка на своите продукти и част от политиката на компанията е да продължава да работи в посока увеличаване на съдържанието на рециклирани и рециклируеми материали. През 2015г. моделът HAG Capisco бе обявен за „Най-добър продукт в Европа, изработен от рециклирани материали“ - награда, присъдена от Европейската Асоциация на преработвателите на пластмаси.

Темата за щастие е дълга и следва продължение…

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"