Swipe to the left

Доколко важни са материалите на офис столовете?

1 октомври 2015 г. 674 прегледa

Видът на материалите при избора на столове често се пренебрегва. Много от клиентите наблягат на цената при избора си. Особено при корпоративните клиенти, които възнамеряват да закупят десетки и дори стотици столове най-важния фактор са цената, отстъпката, времето и възможностите за доставка. Така често пъти се закупуват доста нефункционални офис столове, които често се съсипват твърде бързо, защото не са от подходящия материал за дадена среда. Дизайна също влияе сериозно върху избирането от страна на клиента. Не винаги най-красивото е най-практично или пък най-удобно. Често клиентът прави компромис от качеството, стига даден стол да отговаря на дизайна и стила на помещението, за което ще бъде купен.

 

Именно материалите, от които са направени офис столовете обаче оказват влияние на цената, но и на вида, на комфорта, както и на времето, през което ще се радваме на новата си придобивка. По тази причина изборът на това от какво да са изработени столовете е сред важните решения при цялостния избор на този тип обзавеждане.

  

Когато става въпрос за материали, няма дума, с която може да се опише разнообразието им. Особено когато става дума за мебели и още по-специално – за столове. Обзавеждане в днешно време може да се изработи от почти всичко – масивно дърво, бамбук, ратан, ракита, дъб, череша, ясен, метал, пластмаса и други.

 

И това се отнася само за основата структура на стола. Ако включим в темата и тапицерията наистина възможностите стават стотици.

 

Безспорен е фактът, че когато става въпрос за офис столове, съзнанието на повечето хора автоматично извежда картината на елегантен стол с висока облегалка и кожена тапицерия – обикновено черна на цвят. Това са така наречените директорски офис столове. Те наистина излъчват престиж, но поради цената си може и да не са най-доброто решение. В днешно време вече съществуват и много нестандартни решения за офис столове с различни от традиционната форма и дизайн, които все повече набират скорост. 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"