Swipe to the left

Доказани ползи от ергономията на работното място

29 октомври 2015 г. 1900 прегледa

Търсите ли начин да намалите разходите за здравни грижи във вашата компания? Заедно с това и броя на ползваните болнични от вашите служители? Подобряването на производителността на служителите във вашата компания една от вашите най-важни бизнес цели ли е? Със сигурност искате да подобрите и качеството на продуктите, които предлагате. 

 

Ако всичко това е така и приемаме, че е, тогава създаването на ергономично и модерно място за офис работа е нещо, което трябва да бъде на челно място във вашият списък със задачи. Факт е, че водещите фирми интегрират ергономичността във всички детайли на дейността си. Когато се направи един по - задълбочен анализ със сигурност изводът е, че инвестицията в ергономичност си струва. 

Ерогономията намалява разходите. Чрез осигуряване на по-добра офис среда можете избегнете разходи за допълнително плащания на обезщетения на служители в случай, че здравето им е засегнато.  Комбинацията между удобство и желание за работа също не е за пренебрегване. Една ли служител, който е целият схванат от седенето на остарял модел офис стол ще бъде особено мотивиран и действията му едва ли ще са от най-полезните за фирмата. 

Напълно доказано е, че ергономията подобрява производителността. Без съмнение когато се даде възможност за добра стойка, съчетана с по - малко усилия, комбинирани с модерна и предразполагаща среда, работната сила става много по-ефикасна. 

 

Ергономията подобрява качеството. Слабата ергономичност на офис пространството води до разочаровани и уморени работници, които определено не дават най-доброто от себе си. Когато служителят е подложен на комбинация от физическо и психическо напрежение той не може да покаже най-доброто от това, за което е обучаван. 

Eргономията подобрява ангажираността на служителите. Те забелязват, когато компанията полага усилия и харчи пари, за да гарантира тяхното здраве и комфорт. Ако служителят не изпитва умора и дискомфорт по време на работния си ден това определено повдига неговата мотивация и ангажираност със служебните задължения.

Ергономията създава култура на безопасност. Офис обзаведен с ергономични мебели показва ангажимента на компанията за безопасността и здравето като основна ценност. Кумулативният ефект от предишните изброени предимства на ергономията е по-силна култура на безопасност във вашата фирма. Здравите служители са най-ценният актив. Насърчаването на здравословната среда на работното място ще доведе по по–голяма производителност от страна на работника за компанията. 

 

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"