Swipe to the left

Добрият геймърски стол - ОТЛИТАНЕ в ново измерение

Добрият геймърски стол - ОТЛИТАНЕ в ново измерение
18 август 2020 г. 360 прегледa

Истински добрият геймърски стол не е просто стол - това е част от определен начин на живот, който съдържа часове пред компютъра. Това, за жалост, има и своите последствия, като най-често срещаните са болки във врата и кръста, които могат да помрачат удоволствието от състезателния дух. Но перфектният стол все пак съществува.

Усещане като за спортна кола

Високите скорости на пътя и страстта към геймърството имат много общо - силните усещания. Именно това е концепцията на колекцията Sitness RS, базирана на интериорния дизайн на съвременните спортни автомобили. Въртящи се столове, тапицирани отстрани и изключителни движещи се седалки са внедрени в концепцията за истинско удоволствие към пътя за победата.

Активно движение

Освен комфорта от седенето, добрият геймърски стол трябва да осигурява такъв и от движението. Патентованата технология Sitness® гарантира 3D движение. Това подпомага заздравяването на мускулите на гърба, подобряване на циркулацията на кръвта, свобода на позициониране в пространството. Именно тези фактори са гарант за тонус, настроение и енергия, липса на изтръпване и умора.

Комфортна материя

Освен добри технически характеристики и атрактивен дизайн, всеки добър геймърски стол трябва и да е изработен от подходяща материя, която да не дразни кожата и да се поддържа лесно. Текстилът се почиства лесно с влажна кърпа и препарат, а освен това не задържа вируси и бактерии. Кожата, от друга страна, е по-претенциозна, но създаваща неподправено усещане за ценители.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"