Swipe to the left

Добрата конферентна зала - задължителен елемент от корпоративната култура

Добрата конферентна зала - задължителен елемент от корпоративната култура
19 февруари 2020 г. 280 прегледa

Добрата конферентна зала е задължителен елемент от корпоративната култура - гарант за успешни събития и цялостен положителен имидж за вашия бизнес. Дизайнът трябва да улеснява използването на пространството за ефективна комуникация и сътрудничество между хората.

Подходящите мебели - основополагащ елемент

На първо място заложете на ергономията. Избраните столове трябва да са удобни и практични, регулируеми и стилни. Същото важи и за масите . Осигурете си такива, изработени от качествен материал, които да се съчетават добре с различни мебели. Това ще ви даде възможност по-често да сменяте дизайна на помещението. Избягвайте обемните мебели, в момента тенденцията в дизайна на този тип помещениязалага на конструкции, които заемат възможно най-малко пространство. По този начин ще сте по-гъвкави при нуждата от различни конфигурации спрямо съответното събитие. Важно е да помислите за лично пространство на всеки един присъстващ, когато целият капацитет на залата е запълнен.

Дизайн и оформление - определят рамката за работата

Ако управлявате компания, която цени прозрачността и е устремена към разгръщане на пълния си потенциал, заложете на светло пространство. По възможност на такова с прозорци и светли цветове, които да помагат за цялостното положително усещане на вашите партньори и клиенти. Ярките цветове като бяло, светло синьо, зелено и жълто могат да накарат стаята да изглежда по-голяма и да се създаде усещане за повече лично пространство на всеки присъстващ. Тези цветове освен това стимулират креативността и производителността. Малък цветен акцент също би имал голям ефект. Ако искате хората да се чувстват комфортно и в добро състояние на духа, докато са в конферентна зала, заложете на естествена светлина в пространството.

Инвестирайте във висококачествено аудио и видео оборудване

Не на последно място, е важна инвестицията за висококачествено аудио и видео оборудване. То трябва да е лесно за конфигуриране и работа, а системите достатъчно мощни, за да се избегнат технически проблеми при презентации. Не допускайте в залата да достига разсейващ шум, както ида има изглед към пространства, в които има активно движение. За това може да ви помогнат шумоизолиращи панели.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"