Swipe to the left

Дезинфектант вместо кафе на входа? Добре дошли в новата реалност!

Дезинфектант вместо кафе на входа? Добре дошли в новата реалност!
24 юни 2020 г. 775 прегледa

Не е ясно дали новият коронавирус ни е ясен, но за сметка на това е ясно, че много неща вече няма да са същите. Добрата новина е, че освен безпрецедентна икономическа криза, ситуацията породи и много възможности, една от които е свързана със стремглавото развитие на технологиите.

Без съмнение през последните няколко месеца фокусът на целия цвят беше върху медицината и нейните постижения. В Китай, например, засегната най-много от коронавируса, технологиите при здравеопазването и дезинфекцията бележат бум.

Роботи в борбата срещу вируса

Част от тях са малки автоматизирани ванове и коли, които по време на тоталната карантина се използват за предоставяне на лекарства и храна без да се застрашава здравето на лекари и социални работници. По света в борбата с коварния вирус се включват и роботи - както в болниците, така и в градския транспорт. Чрез тях дезинфекцията е по-качествена, безопасна и на много по-малки интервали.

Промените се случват и във всички сфери на икономиката и социалния живот. Безпроблемното завръщане към работния процес на пълни обороти цели компенсиране на изгубеното време. Това е важна задача пред всички работодатели и служители, и то в периода, в който е важно обезпечаването на пълната здравословна среда на работното място, за което има лесни и ефективни решения.

Машини като за кафе, но не съвсем

Задължителен елемент вече стават машините за дезинфекция. Те дори са по-важни от вендинг машината за кафе, която е незаобиколима спирка за всеки в началото на работния ден.

И дори да предоставят дезинфектант и ръкавици, вместо кофеин, те са не по-малко симпатични и могат да се превърнат в прекрасно допълнение към пейзажа. Поставени при входа те са най-бързото и ефективно решение за минимизиране на разпространението на вируси. Интелигентни решения при грижата за служителите и естественото продължение на „офисите на бъдещето“, към които светът все повече се стреми. Според проучване, проведено през 2018, използването на подобни машини е намалило загубите в някои компании до 40% във връзка с използването на болнични.

Ключът е в мястото

Безконтактното им използване чрез сензори за движение е гарант за безопасност. А ако се поставят на ключови места, със сигурност използването му ще бъде по-често от просто измиването на ръце и ще се дореди до честота на използване с вендинг машините. Важните места за изходите и входовете, както и местата за работни срещи и общите помещения като кухни.Дизайнът им от универсални светове и форми ги прави подходящи за всякакви помещения с разнообразно предназначение. Дългосрочно решение за по-добра здравословна среда, от което всеки офис се нуждае.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"