Swipe to the left

ChairProдължаваме да се грижим за вас!

ChairProдължаваме да се грижим за вас!
25 март 2020 г. 792 прегледa

Заради извънредната ситуация във връзка с ограничаването на разпространението на вируса Covid-19 в страната, всички бизнеси пренасят дейността си в домашни офиси или с други по-модерни и вече добре познати думи – home office. Това налага на големите, сериозни компании бързо да оборудват служителите си с подходящи мебели, за да се гарантира здравословната им работна среда, която обикновено трудно се постига в домашни условия.

От ChairPro сме готови за това предизвикателно и оставаме верни на своите клиенти и партньори.

Не е учудващо, че в момента онлайн продажбите ни бележат ръст. Именно заради това разполагаме съвсем предвидливо с много продукти на склад, особено от най-търсените ни е ергономични серии ChairPro и ErgoPro . Те се предоставят незабавно в цялата страна, като при сума над 100 лева, доставката ни е безплатна.

Въпреки че шоурумът ни е временно затворен за масови посещения, той работи за вас при предварително уговорен час.
Предлагаме и опция за тестване на посочен от Вас адрес, разбира се при спазване на всички санитарно-хигиенни мерки.

Как да сме по-здрави и по-подвижни в домашния офис?

Ергономичните ни столове от тези серии ще запазят естествената извивка на гръбначния ви стълб. Многообразните опции за регулиране във височина и дълбочина, както и на лумбалната опора е гаранция за предотвратяване на болки и изкривявания в кръста, гърба и раменете. Благодарение на висококачествената дишаща материя, ще избегнете изпотяването.

Друга препоръчителна мебел за домашния работен сет е регулируемо бюро. То е подходящо за хора с разнообразни професии и е идеален начин да се справите с двойно по-заседналия начин на живот вкъщи, защото дава възможност за работа и в изправено положение. Притежава опция за запазване на точните параметри на височината ви, което ще осигури перфектна ергономия. Подобна работна маса ще предотврати породените от неправилна поза дискомфорт и напрежение в лактите или врата.

Движете се докато работите!

Най-важното! За да се чувстваме добре, предвид социалната изолация, е изключително важно движението. С нашата специална пътека, ще си осигурите достатъчно динамика, дори в ограничено пространство и въпреки ограничения достъп до спортни зали. Тя може да се използва, докато е поставена под бюрото и не възпрепятства работния процес, а напротив – чрез разнообразните си степени на трудност раздвижва мускулите и тонизира. Това със сигурност ще подобри продуктивността ви. Настроението също. Това е идеалният начин да не се заседявате, а работата да не изостава докато изпитвате еуфория от раздвижването и ендорфините. Пък и компенсирате фитнеса.

Добавете и специална екстра към своя сет - табуретка, която не позволява гърбът ви да е отпуснат. Повече по темата съвсем нагледно разказва нашият управляващ директор Радостин Кирилов в предаването „100% будни“ по БНТ!

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"