Swipe to the left

ChairPro участва в една от най-големите конференции за софтуерна разработка в България

ChairPro участва в една от най-големите конференции за софтуерна разработка в България
10 октомври 2019 г. 588 прегледa

На 11-13 октомври в НДК петото юбилейно издание на технологичната конференция HackConf ще събере софтуерни разработчици, студенти и ентусиасти от сектора. (https://www.hackconf.bg/en. )

Ние, от ChairPro, ще присъстваме с комфортни мебели в работната стая, на сцената, в приветливия кът за интервюта и в залата за наблюдаване на лекциите.

Ергономията и здравословните условия на труд са задължителни акценти в съвременната политика за внимание към служителите. Особено в ИТ сектора, където многобройните часове пред компютър и нуждата от 100% концентрация изискват комфорт и подходяща среда. Нашите ергономични мебели стават част от събитието, за да осигурят приятни конферентни часове от една страна, а от друга – за да станат показно за мебели, проектирани и предопределени за грижа.

За първи път лекторският състав на HackConf е интернационален, с представители от 10 националности. В рамките на два конферентни дни и ден с практически насочени работилници, участниците ще могат да се срещнат с международни лектори и експерти от областта. 27 лектора ще представят 25 лекции с различна насоченост, сред които софтуерна разработка, тестване, лидерски умения и развиване на екипи, сигурност, добри практики и други. Само за четири години конференцията се нареди сред най-мащабните събития в ИТ сектора за региона. Тази година организаторите очакват над 1000 посетители.

За всички, които са научили за конференцията от нашия сайт и фейсбук, има специален промокод (Chairpro-community) с отстъпка 20% за вход. Влезте в сайта на HackConf - https://www.hackconf.bg, след това изберете категорията билет и въведете промо кода, за да получите отстъпката си. Научете нещо ново за софтуерното бъдеще!Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"