Swipe to the left

ChairPro с грижа за клиентите си!

ChairPro с грижа за клиентите си!
15 април 2020 г. 639 прегледa

В настоящата извънредна ситуация, значението на психическия и физическия ни комфорт става все по-голямо.

Макар и шоурумът ни да е затворен, допускаме за безплатна консултация индивидуални срещи с максимум до двама души, след предварителна уговорка. Независимо кой вариант изберете, има няколко важни момента, за които трябва да внимавате, за да изберете идеалните офис мебели:

Ергономония

Обикновено този критерий е водещ при закупуването на офис мебели и по-конкрено - стол, както и за всички останали продукти. Най-лесно е да се уверите дали столът е лесно регулируем - особено по отношение на височината. Не по-малко важни са и наклонът на седалката и на седалката. Колкото повече опции има за движение във височина и дълбочина, толкова повече ще бъдат избегнати болките в гърба и кръста, които се получават от липса на възможности за смяна на позицията тялото. Уверете се и до колко килограма е проектиран столът! Бутоните за всички функции са лесно достъпни.

Колелца

Комфортът да можем да се преместим от единия край на стаята до другия, без да се налага да се изправяме от стола, е бонус, който всички харесваме, независимо дали сме home офис или не. Избраните колелца трябва да бъдат съобразени с вида на настилката, върху която използвате стола Ако бюрото ви е на твърда повърхност, купете стол с меки, гумени колела. Ако сте се разположили върху килим, е най-добре да имате твърди колела, които са лесно подвижни на такава повърхност и преодоляват съпротивлението на текстилната материя.

Материал

Материята е определящ фактор. Препоръчително е тя да е „дишаща“ или мрежеста. Това ще обезпечи комфорта и ще намали изпотяването чрез засилената циркулация на въздуха. За по-големите ценители на лукса – ориентирайте се към естествена кожа! Ако се придържате към екосъобразния начин на живот - ChairPro предлага в портфолиото си и уникални модели, конструирани изцяло от рециклирани материали и притежаващи множество международни награди.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"