Swipe to the left

август 2019

Ергономията в коуъркинга

Ергономията в коуъркинга

28 август 2019 г. 300 прегледa

Историята на коуъркинг местата е кратка, но интензивна. Първият такъв се появява през 2005 г. в Сан Франсиско и следвануждата от алтернатива на класическия офис. След като офисът през 80-те и 90-те е само корпоративно място, единствено и само предназначено за работа, фирмите започват да осъзнават нуждата от грижа за служителя и неща като енерджайзъри, „домашен офис“.

След ерата на офисите тип кутийки, се появява нова мода през... << Виж повече >>

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!

26 август 2019 г. 784 прегледa

Интересни факти от американско проучване…

Важна информация за вашето здраве! Задължително трябва да започнете да използвате регулируемо бюро в офиса! Това твърдят учените, които гарантират с това изказване здравословна поза чак до пенсионна възраст. И не само учените. Ние също ви акцентираме, че регулируемото бюро не е за пренебрегване.

Регулируемите мебели са част от офис обзавеждането от години, но все още се залага... << Виж повече >>

„Директор на щастието“? Има такава длъжност

„Директор на щастието“? Има такава длъжност

21 август 2019 г. 1679 прегледa

В една офис верига, емоционалното състояние на служителите е сред най- важните условия за продуктивност. В големите структури по американски модел, в отдел „Човешки ресурси“ има човек, към когото можеш да се обърнеш, за да споделиш директно какво не ти харесва в работата. Когато имаме грип и физически се чувстваме зле, не ходим на работа, лекуваме се вкъщи. Това не важи за нашето психическо здраве, което често неглижираме и оставяме на заден... << Виж повече >>

​WAGNER - семейство на иновациите

​WAGNER - семейство на иновациите

9 август 2019 г. 298 прегледa


Трето поколоение семейство Wagner - това са двамата братя Райнер и Питър, които ежедневно и с много ентусиазъм влагат таланта си в във всеки офис стол - от дизайна до физическия продукт.

През 1950г. техният дядо Мориц Вагнер прави своята малка фабрика за столове, близо до Аусбург. С оглед на всички таверни и барове наоколо, дървените столове никога не се застоявали в цеха. С Мориц Вагнер се изграждат и основните три идеи на... << Виж повече >>

​​Офис болести

​​Офис болести

8 август 2019 г. 540 прегледa

Офисът носи определни рискове за здравето ви и всеки предмет в работната среда може да има потенциална опасност за краткосрочни или дългосрочни проблеми. Защо обаче да стигаме до там, когато превенцията е лесна! Ето как да не си взимаме болничен повече:

Климатикът

Ефетът на тази така необходима техника във всеки офис крие немалко рискове. Желанието за бърз ефект на захлаждане в офиса кара хората да насочват директно климатикът... << Виж повече >>

Офис стол само за жени!

Офис стол само за жени!

4 август 2019 г. 963 прегледa

Работната среда е една и съща и за мъже и за жени. Еднакви бюра и столове, лаптопи… Знаете ли обаче, че поради различната физика на жената, нейният стол трябва да се различава от този на мъжа?

Обикновено, когато говорим за женски стол, се залага на естетиката и на повечето разнообразие и яркост на цветовете. И това е нормално, защотонежният пол е по-склонен да експериментира и да обновява средата около себе си.

След... << Виж повече >>

“Хората трябва да разберат, че ергономията не е просто един стол, а всичко, което ни обгражда на работното място”

“Хората трябва да разберат, че ергономията не е просто един стол, а всичко, което ни обгражда на работното място”

4 август 2019 г. 2002 прегледa

Нейко Нейков e управител на фирма за трудова медицина и обучения „Респонса Превент“ - част от голяма международна група за здраве и безопасност на труда, в петнайсет държави в цяла Европа. Тяхната основна мисия е да създават продукти и решения за партньори и клиенти.

Господин Нейков, какво е мястото на трудовата медицина в страната ни?

В България това е малко поизостанала, позабравена материя.... << Виж повече >>

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"