Swipe to the left

SWAP S'COOL - революция в детската стая

15 февруари 2016 г. 1332 прегледa

 

Първият въртящ се детски стол, който можете да оцветите!

Със серията SWAP S´COOL (SWAP SCHOOL) от Topstar се появи за първи път един наистина революционен продукт на пазара на детски столове. Моделът се предлага с анимиран калъф, така че децата да могат да развихрят креативността си в оцветяването на анимацията. 

Можете да избирате измежду пет различни мотива: фея, конче, бухал, полицейска кола и футболист. В комплекта на всеки стол са включени специални химикалки за оцветяване на дамаската. А примери за това как децата да оцветят анимацията са отпечатани върху опаковката. Разбира се, за щастие на родителите, калъфът се сваля лесно и може да се пере и глади.

Дамаската на седалката съвпада цветово с анимацията, а тапицерията на облегалката под цветния калъф винаги е изработена от черен плат.

Сигурно ще попитате какво следва, ако картинката не ви харесва повече? Няма проблем! Просто махнете калъфа с анимацията и използвайте стола с черната си тапицирана облегалка.

Колкото до функционалностите на SWAP S´COOL, можете да регулирате височината на седалката, така че да отговаря на височината на Вашето дете. Също така можете да регулирате наклона, дълбочината и височината на облегалката. За поддържане на добра стойка на детето ще се погрижи вградената лумбална опора, която също може да се настройва във височина. Друга интересна характеристика на стола е материята на седалката, която е High-Tec 3D меш материя, изключително здрава и устойчива на замърсяване. Както всички Topstar столове, така и този е сертифициран от LGA- Нюрнберг, Германия и носи знака GS в съответствие с всички изисквания за сигурност.

SWAP S'COOL е уникален детски стол, който расте заедно с Вашето дете и се адаптира към неговите и Вашите нужди.

Вижте всички столове от серията SWAP S'COOL тук

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"