Swipe to the left

Какво да си подаря за Коледа?

10 декември 2014 г. 376 прегледa

 

С настъпването на празниците започвате да се замисляте какво да подарите на любимите си хора, на близки и приятели, a също и на себе си. Почти измина 2014-а година и най-вероятно имате повод да се наградите за работата и постиженията си.

Какво да си подарите? Разбира се, за да си отговорите на този въпрос, трябва да определите бюджет. Все пак това е един от водещите фактори, определящи избора ви. Друг водещ фактор е предназначението - удачен избор за подарък е вещ, която се използва ежедневно. Също така е добре да вложите символика или да персонализирате подаръка.

Ето някои предложения за полезни и същевременно интересни подаръци, които се използват в ежедневието:

  1. Нова техника. Винаги има някоя интересна нова технология, която да ви влезе в употреба. Във времето на бързо техническо развитие, в което живеем, всеки месец излизат все по-усъвършенствани изобретения и е почти невъзможно да имаме всичко. Много актуални в момента са така наречените “Wearable” технологии. Това са джаджи, които могат да се носят - смарт часовници, гривни, които измерват пулса, Google Glass (все още ги няма в България), както и съвсем нова технология, наречена Gear Headset на един от водещите производители на техника. В общи линии, ако заложите на нова технология за подарък, няма да сгрешите. Стига да имате достатъчно голям бюджет.
  2. Работен стол. Ако искате да сте по-оригинални в избора на подарък, можете да изберете модерен и атрактивен стол. Този подарък ще ви осигури комфорт няколко години напред. Особено ако имате дълги работни дни в офиса и искате да възнаградите труда си – столът е най-добрият избор за подарък. Освен това, ако е ергономичен, ще бъде и полезен за здравето ви.
  3. Ваучер за подарък. Това определено е най-лесният избор на подарък. Само трябва да изберете магазин, който предлага продажба на ваучери за подарък и да го закупите. Дори не е необходимо да го опаковате. Голямото предимство на този подарък е, че получателят му може сам да избере какво да си купи от магазина.

 

Независимо дали ще изберете стандартен подарък или нещо по-различно, важното е да го изберете с желание. Така си гарантирате положителна реакция. Ако пък не улучите точния подарък, винаги можете да оставите касовата бележка в опаковката и да дадете на получателя опция да го замени.

Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"