Swipe to the left

Какво ни трябва, за да организираме работното си място и да увеличим продуктивността си?

By Katq Blaginova 4 years ago 10 Views No comments

Част 1

Установено е, че по-ефективно се работи, когато сме организирали работното си място. Затова много хора подреждат бюрото си преди да започнат работа. Често натруфените работни пространства с всякакви офис аксесоари, бележки и лични принадлежности, намаляват продуктивността и разсейват вниманието ни. Освен добре организираното бюро, има някои допълнителни фактори, които ще ви помогнат да работите по-ефективно (което ще ви спести време и усилия).

Какво ни трябва за една приятна офис обстановка?

  1. 1. Офис стол. Няма как да не сложим на първо място стола. Хората прекарват 8-10 часа на ден, седейки на стол. Много важно е столът да е удобен, да е нагласен според височината ви и да не се прегърбвате. Обръщайте внимание на позицията на тялото си, тъй като неправилните позиции довеждат до болки в кръста, в гърба и още куп неприятни последствия.

Съвети за подобряване на стойката на тялото.

Какво е важно да знаем при избора на офис стол.

  1. 2. Оборудване. За да улесните работата си, е необходимо да се сдобиете с подходящо оборудване – удобно бюро, бърз компютър и широк монитор, качествени мишка и клавиатура. За по-голямо удобство, можете да използвате безжични мишка и клавиатура, тъй като кабелите често се усукват и пречат. Инвестициите в продукти, които ви помагат да работите по-бързо и ефективно, се възвръщат бързо, защото пестите време, а както знаем времето е пари.

Вижте промоционалните оферти за удобни офис столове тук.

  1. 3. Светлина. Много важно е да имате подходяща светлина на работното място. Ако сте твърде близо до прозорец, е възможно да имате прекалено силна дневна светлина, затова трябва да предвидите щори. Ако сте с гръб към прозореца, трябва да избегнете отразяване на светлината в монитора ви. Също така, ако нямате добра дневна светлина, е добре да си осигурите приятна (не прекалено силна) изкуствена светлина, която няма да дразни и натоварва очите ви. Лошото осветление влияе пряко на продуктивността ви, тъй като се изморявате по-бързо, може да ви заболят очите, главата и дори да се стигне до по-сериозни здравословни проблеми.
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"