Swipe to the left

Кой е Джиорджето Джиуджиаро?

14 март 2019 г. 357 прегледa

И какво свързва един автомобилен дизайнер с офисните столове?

Джиорджето Джиуджиаро е мултифункционален дизайнер и креативен създател, чийто поглед е насочен постоянно в бъдещето.

Наречен  през 1999-та година „Автомобилен дизайнер на века“ и включен в „Автомобилната зала на славата“ през 2000 година, Джиорджето Джиуджиаро е популярен автомобилен дизайнер, известен със своята супер кола и работата си с брандове, като „Алфа Ромео“.

През 1981 година създава компанията Джиуджиаро Дизайн. Компанията за индустриален дизайн се разпростира в широки граници – електроника, хранително-вкусова промишленост, транспорт, медицински инструменти,  спортни стоки, офис мебели…

Характерно за компанията е, че обхваща от началната фаза – концепцията и развитието на продукта, до пълната му реализация и стратегия за лансиране на пазара. 

В портфолиото на Джиуджиаро Дизайн можете да откриете както електрическо колело на бъдещето, така и соларен хронограф, иновативни кафе машини и уникални офис столове, печелили международни награди.

 Свързващата нишка между всички разнообразни продуктови линии от всякакви сфери е построена от три неща – иновативността, еволюционната инженерна мисъл и погледът в бъдещето.

 Сред иновациите на Джиуджиаро Дизайн са и уникалните дизайни на столовете Sabrina и Contessa II, които вече можете да откриете и в нашето портфолио.

 

Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"