Swipe to the left

Блогът на ChairPro

RSS новини
Шум VS Продуктивност

Шум VS Продуктивност

8 октомври 2019 г. 709 прегледa

лиматикът, компютърът, принтерът и тракането по клавиатурата са онези констатни шумове, от които не можем да избягаме в офиса. През последните години модата за все по-отворен тип пространства е тенденция за социализирането и обмяната на идеи, но различни проучвания показват, че това увеличава шумовия фон около работещите и ги разконцентрира.

Най-големият проблем в офиса се оказват разговорите. Джулиан Трежър - автор на книгата “Sound... << Виж повече >>

Hettich – плавно и безшумно

Hettich – плавно и безшумно

3 октомври 2019 г. 277 прегледa

Немската фирма Hettich е една от най-големите световни производители на мебелен обков. Компанията започва работата си през 1888 г. като семейна компания от няколко човека. Тя и до ден днешен е в ръцете на семейство Хетих, но с различен мащаб и променени очаквания от клиентите. А Hettich не обичат да разочароват. Това си личи във всяка тяхна продукция.

За повече от 125 години Hettich изненадват с иновациите си, които улесняват... << Виж повече >>

Коя е най-важната част от офис интериора?

Коя е най-важната част от офис интериора?

17 септември 2019 г. 265 прегледa

В тази статия ще ви споделим мнения на различни специалисти и мениджъри относно казуса: Коя част от интериора в едно офис пространство е най-важна за физическото и психическото ни здраве?

„Смятам, че бюрото е най-важната част от офиса, защото е частта, с която сме в контакт най-продължително време. Естествените материали са важни, защото са най-приятни на допир и естетически ненадминати. Предпочитам възможно най-минималистичното... << Виж повече >>

Меката мебел в офиса

Меката мебел в офиса

17 септември 2019 г. 143 прегледa

Меката мебел в офиса не бива да се подценява. Тя е нещо значително важно на работното място. Дали ще правите срещите с клиенти в кресла - или ще смените за малко мястото си зад бюрото с „леко потъване“ в минутки на блаженство върху дивана, е хубаво да заложите поне на една мека мебел.

Extentia Group – английска фирма за продуктивна среда, прави проучване, според което 60% от служителите не обичат да бързат за работа, ако средата, в... << Виж повече >>

4 начина да се справите с токсичните колеги

4 начина да се справите с токсичните колеги

3 септември 2019 г. 3456 прегледa

Няма начин в екипа ви да няма един „сръдитко“, на когото вечно са му потънали гемиите и иска цялото внимание върху себе си. Някои ги наричат енергийни вампири, но каквото и да е наименованието, е ясно, че определено напрягат обстановката. Ето няколко съвета, с които да не позволявате да си тръгвате ядосани и смазани заради някого:

Мебели, които растат с децата

Мебели, които растат с децата

3 септември 2019 г. 1154 прегледa

Наближава 15-ти септември и училището се завръща - дали като отдих за родителите или нов вълнуващ период за децата, важното е да се замислим за здравето на малките. Ергономията за подрастващите е важна за последващата им култура на седене и заздравяване на една от най-ранимите области на човека - гърба.

Децата имат хиляди позиции, в които седят- опъват крака, кръстосват ги, седят на тях, свиват ги, въртят се, облягат се и се... << Виж повече >>

Ергономията в коуъркинга

Ергономията в коуъркинга

28 август 2019 г. 96 прегледa

Историята на коуъркинг местата е кратка, но интензивна. Първият такъв се появява през 2005 г. в Сан Франсиско и следвануждата от алтернатива на класическия офис. След като офисът през 80-те и 90-те е само корпоративно място, единствено и само предназначено за работа, фирмите започват да осъзнават нуждата от грижа за служителя и неща като енерджайзъри, „домашен офис“.

След ерата на офисите тип кутийки, се появява нова мода през... << Виж повече >>

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!

26 август 2019 г. 187 прегледa

Интересни факти от американско проучване…

Важна информация за вашето здраве! Задължително трябва да започнете да използвате регулируемо бюро в офиса! Това твърдят учените, които гарантират с това изказване здравословна поза чак до пенсионна възраст. И не само учените. Ние също ви акцентираме, че регулируемото бюро не е за пренебрегване.

Регулируемите мебели са част от офис обзавеждането от години, но все още се залага... << Виж повече >>

„Директор на щастието“? Има такава длъжност

„Директор на щастието“? Има такава длъжност

21 август 2019 г. 1321 прегледa

В една офис верига, емоционалното състояние на служителите е сред най- важните условия за продуктивност. В големите структури по американски модел, в отдел „Човешки ресурси“ има човек, към когото можеш да се обърнеш, за да споделиш директно какво не ти харесва в работата. Когато имаме грип и физически се чувстваме зле, не ходим на работа, лекуваме се вкъщи. Това не важи за нашето психическо здраве, което често неглижираме и оставяме на заден... << Виж повече >>

​WAGNER - семейство на иновациите

​WAGNER - семейство на иновациите

9 август 2019 г. 87 прегледa


Трето поколоение семейство Wagner - това са двамата братя Райнер и Питър, които ежедневно и с много ентусиазъм влагат таланта си в във всеки офис стол - от дизайна до физическия продукт.

През 1950г. техният дядо Мориц Вагнер прави своята малка фабрика за столове, близо до Аусбург. С оглед на всички таверни и барове наоколо, дървените столове никога не се застоявали в цеха. С Мориц Вагнер се изграждат и основните три идеи на... << Виж повече >>

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"